Trabzonspor'da 7 futbolcuya şok

HABER61.NET-SPOR SERVİSİ-Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic gidecek oyuncuları belirledi.Bodro mavili takımda Boşnak hocanın raporu doğrultusunda Kadir Keleş, Emre Güral, Barış Memiş, Colman, Bamba, Celustka ve yeni transfer Turgut Şahin ile

Trabzonspor'da 7 futbolcuya şok

HABER61.NET-SPOR SERVİSİ-

Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic gidecek oyuncuları belirledi.

Bodro mavili takımda Boşnak hocanın raporu doğrultusunda Kadir Keleş, Emre Güral, Barış Memiş, Colman, Bamba, Celustka ve yeni transfer Turgut Şahin ile yollar ayrılacak.

Bu 7 futbolcu bugün Trabzon'da başlayan hazırlıklara da katılmadı. Halilhodzic ise yaptığı açıklamada antrenmana katılmayan futbolcuların gönderileceğini belirterek " Bu yıl kaleciler hariç 20 futbolcuyla çalışmak istiyorum. Şu an burada olmayan arkadaşlarımız artık takımda olmayacak. Onların haricinde gidecek oyuncularda olacak. Şu an aramızda bulunan bazı arkadaşlarımızdan bazıları her an takımdan ayrı çalışabilir. Bu kurumdan ayrılacak olan futbolcular buradan onur ve gurur ile ayrılmalıdır şantaj ile değil" ifadelerini kullandı.

Halilhodzic'in açıklamalarından sonra gitmesi kesinleşen 7 futbolcunun haricinde hangi futbolcuların biletinin kesileceği merak konusu oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor