Trabzonspor'da 4 transfer birden!

Dün akşam Zorlu otelde düzenlenen imza töreniyle Trabzonspor Basketbol Takımı’nın başına gelen Tolga Öngören, transfer çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Oyak Renault’un kapatmasıyla Trabzonspor’un başına gelen Öngören, Oyak takımından Erkan İnan

Trabzonspor'da 4 transfer birden!

Dün akşam Zorlu otelde düzenlenen imza töreniyle Trabzonspor Basketbol Takımı’nın başına gelen Tolga Öngören, transfer çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.

 

Oyak Renault’un kapatmasıyla Trabzonspor’un başına gelen Öngören, Oyak takımından Erkan İnan, Kerem Özkan ve eski Trabzonsporlu Sehat Büker ile, geçtiğimiz sezon Aliağa takımında forma giyen Levent Bilgin ile anlaştığını açıkladı.

Beşiktaş takımının tecrübeli oyun kurucusu Cüneyt Erden’i de isteyen koç, bu oyuncunun karmaşık kontratı nedeniyle kadroya katma imkanlarının kalmadığını belirtti.

Boşta olan yerli oyunculardan Polat Kaya ve Reha Öz ile de ilgilenen koç, bu oyuncuların yüksek ücretleri nedeniyle bütçe ayırıp kadroya katmakta zorlanıyor.

Takımda bulunan Trabzonspor altyapısından yetişmiş iki oyuncunun yanına toplam 7 yerli oyuncuyu daha kadrosuna katmayı hedefleyen Öngören; 2, 4 ve 5 pozisyonuna düşündüğü 3 yabancının yanına, Cüneyt Erden seçeneği ortadan kalkınca, 1 pozisyonuna da yabancı düşünüyor.

Efes'in oyuncusu olan Dusan Cantekin'i kiralık olarak almayı planlayan Öngören, Galatasaray'ın Trabzonlu genç oyuncusu Göksenin Köksal'ı da kiralık olarak kadroya katabilmek için girişim yapmayı planlıyor.

Yerli oyuncu transferini önümüzdeki hafta tamamlayıp takım idmanlarına başlamayı planlayan koç, bu arada da yabancı oyuncu transferine ağırlık vererek bu transferleri de önümüzdeki haftadan sonra bitirerek Almanya'da düzenlenecek olan bir turnuvaya iştirak etmeyi planlıyor.

Yapılan ve yapılması planlanan transferlere baktığımız zaman; Trabzonspor’un ve çiçeği burnunda koç Tolga Öngören’in ligde oldukça zorlanacağı, yapılacak olan yabancı transferlerinin ve taraftar desteğinin ise takımın ligde kalabilmesi adına kilit rol oynayacağı aşikar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler