Trabzonspor'da 3 futbolcuya ceza!

Trabzonspor'da artık disiplinsizliğe taviz yok.Ligde henüz galibiyet alamayan Trabzonspor'da bu durum oyuncular arasında da gerginilik yaratmaya başladı.  Karabükspor maçının devre arasında yenen gollerde hatası olan Zeki Yavru ile tartışan Belkalem'e cez

Trabzonspor'da 3 futbolcuya ceza!

Trabzonspor'da artık disiplinsizliğe taviz yok.

Ligde henüz galibiyet alamayan Trabzonspor'da bu durum oyuncular arasında da gerginilik yaratmaya başladı.  Karabükspor maçının devre arasında yenen gollerde hatası olan Zeki Yavru ile tartışan Belkalem'e ceza kes,ldi.

Halilhodzic'in siteği doğrultusunda sözlü tartışma yaşayan iki futbolcuya da 10 Bin TL para cezası kesildi. Halilhodzic'in talebiyle Aykut Demir'e de ceza kesildi. Tesislerde silah kullandığı belirtilen Aykut'a da para cezası verdiren Boşnak teknik adam bundan sonra herkesin daha dikkatli olmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler