Trabzonspor’a yeni yönetici

Trabzonspor’un  Galatasaray derbisi  öncesi Trabzon’a  gelen sinema sanatçıları Kenan Çoban ve Nevzat Yakışırboy kulübünü ziyareti sonrası Trabzonspor resmi internet sitesinden paylaşılan resim espri konusu oldu.Süper ligde Galatasaray’ı 2-1 mağlup eden T

Trabzonspor’a yeni yönetici

Trabzonspor’un  Galatasaray derbisi  öncesi Trabzon’a  gelen sinema sanatçıları Kenan Çoban ve Nevzat Yakışırboy kulübünü ziyareti sonrası Trabzonspor resmi internet sitesinden paylaşılan resim espri konusu oldu.

Süper ligde Galatasaray’ı 2-1 mağlup eden Trabzonspor’da galibiyetin sevinci yaşanırken fanatik Trabzonsporlu olan Kenan Çoban ve Nevzat Yakışırboy bu karşılaşmayı izlemek için Trabzon’a geldi.

17445-9j6u8e9g-001.jpg

 İlk olarak tesislere giderek Bordo-Mavili  kulübü ziyaret eden  ikili burada yöneticilerle bir araya geldi. Trabzonspor resmi internet sitesinde paylaşılan fotoğrafta Güvenlik Müdürü İsmail Şafak’ın yer alması Trabzonspor yönetici boşluğunu Güvenlik Müdürü ile doldurdu esprilerinin yapılmasına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor