Trabzonspor’a sözünü tuttu Beşiktaş’a gitmedi

Trabzonspor’da gösterdiği performans nedeni ile eleştirilerin odak noktası olan ve kadro dışı bırakılan kaleci Fatih Öztürk olayının perde arkasını Haber61.Net Spor Servisi araştırdı ve ortaya çok çarpıcı gerçekler çıktı.Trabzonspor’a 1461 Trabzon’da oyna

Trabzonspor’a sözünü tuttu Beşiktaş’a gitmedi

Trabzonspor’da gösterdiği performans nedeni ile eleştirilerin odak noktası olan ve kadro dışı bırakılan kaleci Fatih Öztürk olayının perde arkasını Haber61.Net Spor Servisi araştırdı ve ortaya çok çarpıcı gerçekler çıktı.

Trabzonspor’a 1461 Trabzon’da oynadığı dönemde gösterdiği başarılı performans nedeni ile transfer edilen ve Onur Recep Kıvrak’ın sakatlanmasının ardından kaleyi devralan kaleci Fatih Öztürk psikolojisinin bozuk olduğunu ve bu nedenle takımda oynamak istemediğini Teknik Direktör Ersun Yanal’a bildirmesinin ardından yaklaşık 1,5 ay takımla çalışmalara katılmamış ve takımdan ayrı olarak 1461Trabzon takımının tesislerinde kendine verilen program dahilinde çalışmalarını sürdürüyordu.Bordo-Mavililerde dün alınan karar sonrası oyuncunun kadro dışı bırakıldığı kendine tebliğ edildi.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Fatih’in performansında ki düşüşün nedeni ortaya çıktı.1461 Trabzon takımında gösterdiği başarılı performans sonrası oyuncu o dönem Beşiktaş’ın gündemine gelmiş hatta Beşiktaşlı yöneticilerin ısrarlı girişimleri sonrası oyuncu Beşiktaş yöneticilerine teklifiniz beni gerçekten çok gururlandırdı fakat kulübüme bir söz verdim ve bu sözümden geri dönemem dediği belirtildi.

 Beşiktaş’ın teklifini geri çeviren Fatih Öztürk’e Bordo-Mavili yöneticilerin sana ev alacağız sözünü verdi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Trabzonsporlu yöneticilerin Fatih Öztürk’e verilen ev sözünü tutulmadığı ve oyuncuya ev alınmadığı ortaya çıktı. Oyuncunun bu nedenle psikolojisinin bozulduğu  öğrenildi. Fatih’in takımını bırakmamak adına Beşiktaş’ın teklifini reddetmesi ve Trabzonspor Yönetiminin oyuncuya verdiği sözü tutması Fatih’in nekadar haklı olduğunu gözler önüne serdi.

Öte yandan Bordo-Mavili kulüpte Genel Menejer Serhat Altıncı’nın bilgisi olmadan kulüpte  İdari Menejer  olmadığı halde İdari Menejer Yardımcılığı görevini sürdüren  Selçuk Okan Kartal’ın kulüpte o dönem yetkisi bulunmadığı halde kendi imzasıyla Fatih Öztürk’ten izinsiz olarak bir radyo kanalına yaptığı açıklamalar nedeni ile savunma istediği belirti. Yaşanan bu gelişmeler üzerine Fatih’in psikolojisinin çok bozulduğu ve bunun performansını kötü etkilediği öne sürüldü.

Haber61.Net  / Spor Müdürü Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler