Trabzonspor'a şok! 3 ay yok!

Trabzonspor'un Beşiktaş maçından önce yaptığı antrenmanda sakatlanan ve bir operasyon geçiren Sol Bamba'dan kötü haber geldi. Geçirdiği operasyon sonucunda sağ ayak bileğinden ameliyat olan Fildişili oyuncu Bamba'nın tedavisinin ne kadar süreceği henüz be
Trabzonspor'a şok! 3 ay yok!

Trabzonspor'un Beşiktaş maçından önce yaptığı antrenmanda sakatlanan ve bir operasyon geçiren Sol Bamba'dan kötü haber geldi. 

Geçirdiği operasyon sonucunda sağ ayak bileğinden ameliyat olan Fildişili oyuncu Bamba'nın tedavisinin ne kadar süreceği henüz belli olmasada 3 ay sahalardan uzak kalacağı belirtiliyor. Trabzonspor'dan önümüzdeki günlerde bu konu ile ilgili açıklama yapılması bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir