Trabzonspor'a Senegalli kaleci

Önümüzdeki sezon 5 kalecisinden ikisi Jefferson ve Ahmet Şahin'le yollarını ayırıp, kadrosuna tecrübeli bir file bekçisi almak isteyen Bordo-Mavililer gözünü Fransa'ya çevirdi. Fransızlar'ın ünlü futbol sitesi www.football365.fr'de çıkan habere göre, Kara

Trabzonspor'a Senegalli kaleci

Önümüzdeki sezon 5 kalecisinden ikisi Jefferson ve Ahmet Şahin'le yollarını ayırıp, kadrosuna tecrübeli bir file bekçisi almak isteyen Bordo-Mavililer gözünü Fransa'ya çevirdi. Fransızlar'ın ünlü futbol sitesi

www.football365.fr'de çıkan habere göre, Karadeniz ekibinin Lille'de forma giyen 32 yaşındaki Tony Mario Sylva ile ilgilendiği iddia edildi. 2002 Dünya Kupası çeyrek finalinde İlhan Mansız'ın attığı gole engel olamayan Sylva'nın yanı sıra Trabzonspor'un, Bolton'dan Jussi Jaaskelainen, Köln'den Mondragon ve Manchester City'den Andreas İsaksson'u da listesine aldığı belirtildi.

Bu arada teknik direktör Ersun Yanal'ın Tunuslu oyuncular Mehdi ve Chermiti'yi bir kez daha izleyeceği öğrenildi. Yanal, Fildişi Sahili-Tunus maçının çok sıradan bir karşılaşma olduğunu ve bu futbolcular hakkında şu an için kesin bir karar vermesinin zor olduğunu belirtti.

Başkan Sadri Şener'in de Yanal'a, tüm transferlerin sezon sonu yapılacak olan kampa kadar biteceği sözünü verdiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler