Trabzonspor'a onur ödülü

22 Aralık Pazartesi günü Mersin Hilton Oteli Balo Salonu'nda yapılacak 2008 Spor Adamları Ödül Töreni'ne Devlet Bakanları Kürşad Tüzmen, Murat Başesgioğlu, TFF Başkanı Mahmut Özgener, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzonspor Kulüp Başkanı S

Trabzonspor'a onur ödülü
22 Aralık Pazartesi günü Mersin Hilton Oteli Balo Salonu'nda yapılacak 2008 Spor Adamları Ödül Töreni'ne Devlet Bakanları Kürşad Tüzmen, Murat Başesgioğlu, TFF Başkanı Mahmut Özgener, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile Türk futboluna hizmet veren birçok teknik adam ve futbolcunun katılması bekleniyor.

Mersin Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Selahiddin Akkuş, bu yıl beşincisini düzenleyecekleri gecenin büyük ilgi görmesini beklediklerini belirterek, "Gece, Türk sporuna hizmet edelerin, vefanın, emeğin unutulmadığı, Fair-Play ruhunun tüm Türkiye'ye yayılacağı bir etkinlik olarak spor dünyasına ışık tutacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor