Trabzonspor'a Mitroglou için rakip var!

Haber61.netTrabzonspor'un transfer döneminin başından beri listesinde olan Kostas Mitroglou için iki kulübün daha devrede olduğu öne sürüldü.İngiltere basınında çıkan haberlere göre Fulham geçen sezonun devre arasında 15 Milyon Euro'ya transfer ettiği Mit

Trabzonspor'a Mitroglou için rakip var!

Haber61.net

Trabzonspor'un transfer döneminin başından beri listesinde olan Kostas Mitroglou için iki kulübün daha devrede olduğu öne sürüldü.

İngiltere basınında çıkan haberlere göre Fulham geçen sezonun devre arasında 15 Milyon Euro'ya transfer ettiği Mitroglou'yu göndermek istiyor ve bunun için gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Haberde Trabzonspor'un da uzun süredir ilgilendiği Yunan golcü için İspanya'dan Deportivo ile İtalya ekibi Napoli'nin devrede olduğu yazıldı.

Transferde Deportivo'nun bir adım önde olduğu da vurgulanırken Mitroglou'nun geleceğinin bu hafta içerisinde kesinlik kazanacağı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor