Trabzonspor’a köşesinden beste yazdı

Karadeniz’de Son Nokta Gazetesi’nin Trabzonspor yazarı tecrübeli kalem Servet Özkara bugünki yazısında derbi maçındaki bordo mavi kadroyu ilginç bir yolla eleştirdi.Yazısına, “Beşiktaş’ın Demba Ba’sı var. Sıkıştığı zaman devreye girip golünü atıyor. Bu yü

Trabzonspor’a köşesinden beste yazdı

Karadeniz’de Son Nokta Gazetesi’nin Trabzonspor yazarı tecrübeli kalem Servet Özkara bugünki yazısında derbi maçındaki bordo mavi kadroyu ilginç bir yolla eleştirdi.

Yazısına, “Beşiktaş’ın Demba Ba’sı var. Sıkıştığı zaman devreye girip golünü atıyor. Bu yüzden siyah-beyazlılar Senagalli oyuncu için şarkı bestelemiş… ‘Dem Ba, Demba baa’ diye.. Nitekim dün akşam oyuna girdiği dakikada ayağına değen ilk topla attığı golle takımına altın değerindeki üç puanı getiren oyuncu oldu.” ifadelerini kullandı.

Özkara devamında Trabzonspor’un kötü oyununu, “Aslında Trabzonspor’un dün akşamki futbolu da bir şarkıyı hak etti” diyerek ince gönderme yaptı ve bestelediği ‘Dön baba’ adlı  şarkıyı şu şekilde yazdı;

“Al topu sağdan ve sola…
Soldan dön stopere…
Olmadı ver kaleciye
Dön baba…”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor