Trabzonspor'a komutan baskını!

Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği’yle (TSGİAD) ortaklaşa hazırladıkları Deniz Üssü ve Er Eğitim Alayı Projesi’yle ilgili incelemelerde bulunmak üzere kente gelen Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı heyet Trabzonspor'u ziyaret ederek, Gene

Trabzonspor'a komutan baskını!

Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği’yle (TSGİAD) ortaklaşa hazırladıkları Deniz Üssü ve Er Eğitim Alayı Projesi’yle ilgili incelemelerde bulunmak üzere kente gelen Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı heyet Trabzonspor'u ziyaret ederek, Genel Sekreter Hasan Yener, Teknik Direktör Şenol Güneş ve Yardımcı Antrenörü Ünal Karaman’la birlikte öğle yemeği yediler.

Y. Müh. Kd. Alb. Aydın Soğukpınar başkanlığındaki heyet TSGİAD Başkanı Emre Aksoy ve yönetim kurulu eşliğinde gerçekleştirdikleri ziyarette hazırlanan projeyle ilgili Yener, Güneş ve Karaman’a bilgi verdiler.

Soğukpınar, projeye göre Deniz Üssü Komutanlığı’nın yanı sıra, Deniz Er Eğitim Alayı’nın da kurulabileceğinin, böylelikle Trabzon’un Türkiye’nin 3. Deniz Bölge Üssü haline gelebileceğini ifade etti.

Teknik Direktör Şenol Güneş ise yapılan ziyaretin kendilerini memnun ettiğini belirterek, projenin şehir için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Trabzonspor Tesisleri'nde yenen yemek sonrası heyet Asbaşkan Nevzat Şakar tarafından yönetim kurulu toplantı odasında ağırlandı. Yapılan görüşmelerin ardından ziyaretçilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler