Trabzonspor’a kara haber

Trabzonspor'da dün akşam oynanan Legia Varşova maçında sakatlanan Kaptan Onur Recep Kıvrak'ın durumunun ciddi olduğu öğrenildi.Bugün çekilen MR sonrası  Onur'un sol diz çapraz bağında yırtık olduğu tespit edildi. Deneyimli file bekçisinin bayramdan sonra

Trabzonspor’a kara haber

Trabzonspor'da dün akşam oynanan Legia Varşova maçında sakatlanan Kaptan Onur Recep Kıvrak'ın durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Bugün çekilen MR sonrası  Onur'un sol diz çapraz bağında yırtık olduğu tespit edildi. Deneyimli file bekçisinin bayramdan sonra bir operasyon geçireceği öğrenildi. Bu operasyon sonrasında Onur'un 6 ay gibi uzun bir süre sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

BOZDOĞAN AÇIKLAMASI!

Trabzonspor'un Kulüp Doktoru Hakan Bozdoğan resmi siteden açıklama yaptı.
 
Bozdoğan, “Maç sırasında Kaptanımız Onur’un sol dizinde ciddi bir sıkıntı olduğunu tespit ettik. Bugün çekilen MR’ı neticesinde Onur’un sol diz ön çapraz bağlarında kopukluk teşhis edildi. Bu nedenle kaptan Onur’un operasyon geçirmesi gerekiyor. Operasyonun iyi geçmesi halinde Onur 6 ay sonra antrenmanlara başlayabilecek” ifadelerini kullandı. 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor