"Trabzonspor'a izin vermeyecekler!"

Eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu bugünkü yazısında Trabzonspor'un nasıl katledildiğini kaleme aldı.İşte o yazı;Trabzonspor rüzgarı arkasına alırsa kimse tutamaz, demiştim. Gerçekten takım olarak iyi durumdalar. Ancak dün gördük ki Trabzonspor'a izin ve

"Trabzonspor'a izin vermeyecekler!"

Eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu bugünkü yazısında Trabzonspor'un nasıl katledildiğini kaleme aldı.

İşte o yazı;

Trabzonspor rüzgarı arkasına alırsa kimse tutamaz, demiştim. Gerçekten takım olarak iyi durumdalar. Ancak dün gördük ki Trabzonspor'a izin vermeyecekler. TFF ve hakemler Trabzon'u durdurmak için ortak operasyon yapıyorlar. Yine Trabzonspor'un başına çorap örüyorlar. Trabzonspor, TFF ile iyi geçinecek. Yoksa hakemler kendine vazife çıkarırlar, çıkarıyorlar da! Federasyon ile iyi geçinmeyen takımlar bugüne kadar hep yanmıştır. Görünen o ki Trabzonspor da yanacak! 

Halis Özkahya dün ezikti 

Dünkü maçı tekrar izlesek hakem 8 sarı kart göstermiş sonrasında 1 kırmızı kart yok. Bu kadar karttan sonra hakem olarak kızartamazsan seni kızartırlar. Hakem öyle enteresan düdükler çaldı ki Trabzonsporlu futbolcuları adeta çıldırttı. Halis Özkahya dün ezikti! Başakşehir teknik faul yapıyor. Bunu Ersun Yanal da yaptırıyordu, Abdullah hoca da yaptırmaya başlamış. Bakıyorlar tehlike olacak, hemen teknik faul yapıyorlar. Futbolcular arkadaşlarını itip sen kaybol diyorlar hakem görmüyor faul yapanı. Çünkü ruhunu vermiş! Sedat denen bir futbolcu taktik faulü hep yaptı. Hakem hiç bu oyuncuya kart göstermedi. Belli ki hakem bu taktik faulü çözemedi, anlayamadı! 

 

Hakem rezaleti izledik 

Sedat denen futbolcu oyunculardan birini yere indirdi. Bunu gören Halilhodziç çıldırdı, sahaya girdi. Halis Özkahya iyi bir insan, onu itiyorlar, Avrupa'da da itiyorlar ama nereye kadar gider bilmem. Ne Onur'a ne de Sedat denen o futbolcuya bırakın kartı ikaz bile edemedi. Dün Trabzonspor maçında tam bir hakem rezaleti izledik. Ben böyle hakemler yüzünden hakem oldum.. Penaltı kararında haklıydı. Elini ceza alanı içinde kaldırmayacaksın. İlk harekette faul yok çünkü futbolcu ayağını geri çekip kendini yere atıyor. Ama elini kaldıran futbolcuya topun çarpıp yön değiştirmesi kesin penaltı! Onur "Bize atılan golden önce faul vardı" dedi. Baktığımız zaman faul var ama 4-5 pozisyon öncesi bu. Gerçekten hareket faul! Faulü yapan yine o Sedat! Dün Sedat'ın yaptığı bir çok faulü hakem nedense göremedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor