Trabzonspor'a iki rakip çıktı

Ankara'daki DSİ Genel Müdürlüğü'ne dosyalarını ileten Trabzonspor, önümüzdeki bir ay içerisinde yapılacak olan ihalede 2 şirketle yarışacak. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, şöyle dedi: "Bizim dışımızda 2 firma daha ihaleye girdi. Eğer tek firma olarak i

Trabzonspor'a iki rakip çıktı
Ankara'daki DSİ Genel Müdürlüğü'ne dosyalarını ileten Trabzonspor, önümüzdeki bir ay içerisinde yapılacak olan ihalede 2 şirketle yarışacak. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, şöyle dedi:

"Bizim dışımızda 2 firma daha ihaleye girdi. Eğer tek firma olarak ihaleye girseydik, hiç beklemeden projeyi alacaktık ancak şimdi rakiplerimiz var. Bu nedenle 1 ay boyunca çeşitli çalışmalar yaparak ihaleye hazırlanacağız. Bunun için kurduğumuz Bordo Mavi Enerji adlı şirket çalışmalarını sürdürüyor. İhaleyi kazanmak istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor