Trabzonspor'a hücum

Avrupa ve Türkiye'de Kadrosuna Kattığı 18 Futbolcuyla Transferin En Hareketli Takımı Konumuna Gelen Trabzonspor'a Menajerlerin Her Gün Birçok Futbolcu Önerdiği Belirtildi.Avrupa ve Türkiye'de kadrosuna kattığı 18 futbolcuyla transferin en hareketli takımı

Trabzonspor'a hücum

Avrupa ve Türkiye'de Kadrosuna Kattığı 18 Futbolcuyla Transferin En Hareketli Takımı Konumuna Gelen Trabzonspor'a Menajerlerin Her Gün Birçok Futbolcu Önerdiği Belirtildi.

Avrupa ve Türkiye'de kadrosuna kattığı 18 futbolcuyla transferin en hareketli takımı konumuna gelen Trabzonspor'a menajerlerin her gün birçok futbolcu önerdiği belirtildi.

Bu futbolcular arasında Luis Figo'yla başlayan süreçten sonra Arjantinli Alvaro Recoba, Senegalli El Hadji Diouf ve Arjantinli futbolcular Ayala ile Aimar da yer aldı. Luis Figo, Roberto Ayala ve Recoba yaşları nedeniyle hemen veto edilirken Senegalli El Hadji Diouf ve Arjantinli Pablo Aimar için yapılan girişimler, maddi engellere takıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor