Trabzonspor'a her kulvarda düşmanlık!

Trabzonspor hemen her dönem, haksızlıklarla boğuşarak yaşamını sürdürmeye çalıştı.  Ancak Özellikle 3 Temmuz 2011 tarihinde patlak veren şike ve teşvik skandalının ardından uğradığı haksızlığın giderilmesi için verdiği büyük mücadele nedeniyle adeta daha

Trabzonspor'a her kulvarda düşmanlık!

Trabzonspor hemen her dönem, haksızlıklarla boğuşarak yaşamını sürdürmeye çalıştı.  Ancak Özellikle 3 Temmuz 2011 tarihinde patlak veren şike ve teşvik skandalının ardından uğradığı haksızlığın giderilmesi için verdiği büyük mücadele nedeniyle adeta daha ağır yaptırımlarla karşı karşıya bırakılmaya çalışılıyor. TFF'nin birçok uygulamasıyla birlikte canı yanan Bordo Mavililerin hakemler ile sahada saha da adeta infaz etme çabası gösteriyor. Buna son örnek de Elazığspor karşılaşmasında Mete Kalkavan'ın mutlak bir penaltıyı ve rakip oyuncuya kırımızı kart vermeyerek yaşandı. Ancak bordo Mavililer sadece sahada hakemler veya kurulların verdiği ağır cezalar ile değil, hentboldan basketbola maç programından 1461 Trabzon takımına kadar infaz edilmeyle karşı karşıya bırakılıyor.  Buda herkesi isyan ettiriyor.

KADIN VE ÇOCUKLARA EZİYET

 Bordo Mavililer F. Bahçe maçında tribün olayları nedeniyle verilen kendi sahasında seyircisiz oynama cezasının maç programları kadın ve çocuk taraftarlara işkenceye dönüşecek. Öyle bir program yapılıyor ki; TFF, "tribünler boş kalsın. Maçlara kimse gelmesin." havası estiriyor. İki hafta önce kadın ve çocuklara açık olan Kasımpaşa maçını Cuma Akşamı saat 20:00'a koyan TFF, Elazığ ile dış sahada ki karşılaşmayı ise Pazar Günü saat 16:00'da oynattı. İşin ilginç yanı bu haftaki Gençlerbirliği karşılaşması da programı Pazartesi akşamı saat 20:00 olarak koyuldu. Eskişehirspor ile gelecek hafta oynanacak olan karşılaşma ise Pazar günü saat 16:00'a koyuldu. sonraki hafta Erciyesspor karşılaşması ise yine Cuma günü akşa 20:00 olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor