Trabzonspor’a Halilhodzic teklifi

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Vahid Halilhodzic’in geliş sürecine dair ilginç bir detay ortaya çıktı.İmza töreninde konuşan Halilhodzic , Dünya Kupası’nın ardından bir çok yüksek rakamlı teklif aldığını doğruladı. Bu açıklamanın üzerine Trabzonspor

Trabzonspor’a Halilhodzic teklifi

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Vahid Halilhodzic’in geliş sürecine dair ilginç bir detay ortaya çıktı.

İmza töreninde konuşan Halilhodzic , Dünya Kupası’nın ardından bir çok yüksek rakamlı teklif aldığını doğruladı. Bu açıklamanın üzerine Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ilginç bir detayı paylaştı. Hacıosmanoğlu, Halilhodzic’in Trabzon’a geliş sürecinde Boşnak Hoca’ya gelen tekliflerin yanı sıra Trabzonspor’a da teklif geldiğini söyledi.

Dünya Kupası’ndan önce Halilhodzic’le anlaşma yaptıklarını söyleyen Hacıosmanoğlu bir kulübün Boşnak hocayı kendilerinden istediğini ve tazminatını karşılamaya hazır oldukları şeklinde teklif yaptıklarını ancak bunu kabul etmediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler