Trabzonspor'a geri döneceğim

Çankırı Belediyespor maçında oyuna sonradan girerek attığı 2 golle takımımızın galibiyetinde önemli bir rol oynayan genç oyuncumuz Selçuk Yıldırım, amacının Trabzonspor'da görev yapmak olduğunu vurguladı. “Rüyada gibiydim”Geçen sezon Arsinspor'da başarılı

Trabzonspor'a geri döneceğim

Çankırı Belediyespor maçında oyuna sonradan girerek attığı 2 golle takımımızın galibiyetinde önemli bir rol oynayan genç oyuncumuz Selçuk Yıldırım, amacının Trabzonspor'da görev yapmak olduğunu vurguladı.

 

“Rüyada gibiydim”

Geçen sezon Arsinspor'da başarılı bir sezon geçirdiğini belirten Selçuk, “Arsinspor'da oynarken fırsat buldukça Trabzonspor'un maçlarını takip eder, Bordo-Mavili formayı giyen oyunculara imrenirdim. Bu şekilde tamamlanan sezonun ardından Sivas'a ailemin yanına gittim. Burada vakit geçirirken biranda telefonum çaldı. Arayan Arsinspor menajeriydi. Bana acilen Trabzon'a gelmemi söyledi. Onun bu söylemi sonrasında oldukça şaşırdım. Niye diye bir soru yönelttiğimde bana Trabzonspor'la sözleşme imzalayacağımı ifade etti. O an kısa süreli bir şok yaşadım. Hatta konuşamadım. Telefonu kapattıktan sonra aileme durumu anlattım. Onlar da inanılmaz bir mutluluk yaşadılar. Sonrasında hemen Trabzon'a geldim. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden içeri girdiğim andan itibaren büyülü bir atmosferle karşılaştım. Bir anda karşımda basın mensuplarını gördüm. Önümde sözleşme vardı. Sanki rüyada gibiydim. Bu şekilde 2-3 gün dolaştım. Trabzonsporlu bir futbolcu olduğuma inanamıyordum. Kelimelerle anlatılamayacak kadar güzeldi” dedi.

 

“Kendimi geliştirmem gerekiyor”

Belli bir dönem Trabzonspor takımıyla antrenmanlara çıktıktan sonra Karadenizspor'a kiralandığını dile getiren Selçuk, “Karadenizspor'a geldiğimde kendi kendime bir özeleştiri yaptım. Bu durumda kendimi geliştirmem gerekiyordu. Her zamankinden daha çok çalışıp eksik yönlerimi tamamlama kararı aldım. Hatta diğer arkadaşlarıma oranla daha çok efor sarfetmem gerektiği bilincindeydim. Bu güne kadar da bu düşünceyle hareket ettim” diye konuştu.

 

“Geri dönmek istiyorum”

Amacının tekrar Trabzonspor'a geri dönmek olduğunu dile getiren Selçuk, “Şu an kendimi bir geçiş döneminde hissediyorum. Çok çalışıp önce Karadenizspor'la şampiyonluk yaşamak istiyorum. Basamakları tek tek çıkıp daha sonra ise o büyülü ortama tekrar geri dönmem gerekiyor” ifadelerini kullandı.

 

“Maçları tek tek değerlendiriyoruz”

Klasman Grubu'na çok iddialı başladıklarını vurgulayan Selçuk, sözlerini şöyle sürdürdü; “Artık her maçı tek tek değerlendirip, bir final müsabakasına çıkıyormuş gibi konsantre oluyoruz. Yönetim, teknik heyet ve oyuncular olarak tek yumruk haline geldik. Tamamen hedefe kilitlenmiş durumdayız. Çankırı Belediyesi maçında da bu isteğimizi sahaya yansıtarak 3 puan kazandık. Şimdi önümüzde Akçaabat Sebatspor müsabakası var. Bu maçta da iyi oynayarak 3 puan kazanmak istiyoruz.”

 

“Gol atmak çok keyifli”

Gol atmanın çok keyifli olduğunu belirten genç futbolcu, “Çankırı Belediyespor maçında sonradan oyuna girerek iki gol attım. Hakikaten çok keyifliydi. Ama asıl güzel olan gol attıp maçta galip gelmemiz oldu. Üstelik galibiyet bizi zirvenin tepesine taşıdı. Çok mutluyum” yorumunu yaptı.

 

“Hedef Bank Asya”

Takımda ilk 11'de maça başlamak hedefinde olduğunu da sözlerine ekleyen Selçuk, “Bunun için çok çalışmam gerektiğini de biliyorum. Üzerime düşeni yapıp hocamın beni görmesini bekleyeceğim. Çok kaliteli bir teknik heyet ve futbolcu kadrosuna sahibiz. İnşallah önce play-offlara kalıp ardından Bank Asya Ligi'ne çıkarız” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor