Trabzonspor'a genç solbek

Trabzonspor'un, Bucaspor'un genç sol beki Batuhan İşçiler'e talip olduğu öne sürüldü.Daha önce İzmir ekibinden Sercan Kaya, Emre Güral ve Torric Jebrin gibi isimleri transfer eden bordo mavililerin 19 yaşındaki futbolcu için Başkan Hüsnü Kaya'ya, teklifte

Trabzonspor'a genç solbek

Trabzonspor'un, Bucaspor'un genç sol beki Batuhan İşçiler'e talip olduğu öne sürüldü.

Daha önce İzmir ekibinden Sercan Kaya, Emre Güral ve Torric Jebrin gibi isimleri transfer eden bordo mavililerin 19 yaşındaki futbolcu için Başkan Hüsnü Kaya'ya, teklifte bulunduğu belirtildi. Kaya'nın genç savunma oyuncusu için 1 milyon 600 bin TL bonservis bedeli istediği bildirildi..

Bucaspor'un belirlediği rakamı yüksek bulan Trabzonsporlu yöneticilerin Batuhan için pazarlık yaptığı ancak Batuhan'ın gelecek vaadeden bir oyuncu olduğunu dile getiren Başkan Kaya'nın, "Kimseyi değerinin altında satmayız" dediği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor