Trabzonspor'a flaş bir takviye

Beko Basketbol Ligi'ne iyi bir giriş yapmak isteyen Medikal Park Trabzonspor, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Daha önce Galatasaray'dan Enver Buker'in transferini sonlandıran Bordo-Mavililer şimdi de Fransa Ligi'nin sayı kralı Derrick Oba

Trabzonspor'a flaş bir takviye

Beko Basketbol Ligi'ne iyi bir giriş yapmak isteyen Medikal Park Trabzonspor, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Daha önce Galatasaray'dan Enver Buker'in transferini sonlandıran Bordo-Mavililer şimdi de Fransa Ligi'nin sayı kralı Derrick Obasohan ile büyük ölçüde anlaştı. 1.99 cm boyunda olan ve hem 3, hem de 4 numara pozisyonlarında oynayabilen Obasohan, geride kalan sezonda Toulon formasıyla 30 maçta, maç başına 34 dakika sahada kalıp 19.8 sayı, 4 ribaund ve 2.1 asist ortalamalarıyla oynadı. 2006 Dünya Şampiyonası'nda Nijerya Milli Takımı'nın formasını da giyen skorer oyuncunun bu gece resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Bu arada Bordo-Mavililer geçtiğimiz sezon devre arasında kadrosuna kattığı Amerikalı oyuncu Harold Jamison'un sözleşmesini de iki yıl uzattı.

HAKYEMEZ: "ENGİN ATSÜR İÇİN GİRİŞİMLERİMİZ SÜRÜYOR"

Medikal Park Trabzonspor Basketbol Takımı Menajeri Doğan Hakyemez, transfer çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, "Beşiktaş'tan Cevher'i almak istiyorduk ama bu transfer gerçekleşmedi. Engin Atsür'ün transferi için görüşmelerimiz sürüyor. Engin'i alabilirsek tüm transfer çalışmalarımıza ona göre yön vereceğiz. Ayrıca NBA'dan de bir transfer yapmayı düşünüyoruz. Ayrıca Ömer Aşık'a da teklif getirdik ancak bu basketbolcu NBA şansını kullanmak istediği ve Amerika'ya gitmek istediğini söyledi" ifadelerini kullandı. Hakyemez, Beko Basketbol Ligi'nde de yollarına mevcut teknik direktörleri Alaaddin Yakan'la devam edeceklerini de vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor