Trabzonspor'a Durmak Yasak

Lige iyi bir başlangıç yapmasına karşın bu hafta Bursaspor ile deplasmanda berabere kalarak 1 puana razı olan Trabzonspor, Milli Takım maçları nedeniyle lige verilecek arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyor.Lige iyi bir başlangıç yapmasına karşın bu

Trabzonspor'a Durmak Yasak

Lige iyi bir başlangıç yapmasına karşın bu hafta Bursaspor ile deplasmanda berabere kalarak 1 puana razı olan Trabzonspor, Milli Takım maçları nedeniyle lige verilecek arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyor.

Lige iyi bir başlangıç yapmasına karşın bu hafta Bursaspor ile deplasmanda berabere kalarak 1 puana razı olan Trabzonspor, Milli Takım maçları nedeniyle lige verilecek arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Hemen hemen her fırsatta iyi bir hazırlık dönemi geçiremediklerinden yakınan teknik direktör Ziya Doğan, takımı yarın Bolu'da kampa alacak. Dün ve bugünü izinli olarak geçirecek olan Bordo-Mavili takım, 3 Eylül Pazartesi günü Bolu'ya haraket edecek ve 8 Eylül'de Trabzon'a dönecek.

Serkan söz verdi
Bursaspor maçına oyuna sonradan girmesine karşın oldukça iyi bir performans ortaya koyan Serkan Balcı iddialı açıklamalar yaptı. Milli oyuncu Bolu kampını en verimli şekilde geçirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, “Bursaspor maçında oldukça iyi bir mücadele örneği sergiledik. Taraftarlarımıza ne yazık ki 3 puan hediye edemedik. Ama ikinci yarı çok iyi oynadık. Ele geçirdiğimiz fırsatları değerlendirebilseydik, Bursaspor'u yenebilirdik. Önümüzde milli maç arası var. Bu arayı iyi değerlendirip, açıklarımızı kapatacağız” yorumunu yaptı.

Tayfun'a terapi
Ziya Doğan dün, Bursaspor maçında bireysel hatası nedeniyle gole sebebiyet veren ve sonrasında oyundan aldığı Tayfun'a sahip çıktı. Maçtan sonra öğrencisiyle özel bir görüşme yapan Doğan'ın, “Ben sana kızabilirim. Bu çok normal, ama beni sakın yanlış anlama. Seni Bursa maçında tamamıyla sistem gereği oyundan almak durumunda kaldım. Sakın moralini bozma. Sen ve senin gibi gençler bu takımın geleceğisiniz” dedi. Genç oyuncunun da hatasından dolayı Ziya Doğan'dan özür dilediği ve daha dikkatli olacağı yönünde söz verdiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor