Trabzonspor'a büyük şok!

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Trabzonspor  Basketbol Kulübü'ne transfer yasağı getirdi. TBF Yönetim Kurulu toplantısı sonrası internet sitesinden yapılan  açıklamada, Trabzonspor Basketbol Kulübü'nün 2013-2014 sezonu sözleşmeli sporcusu  Cevat Alpe

Trabzonspor'a büyük şok!
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Trabzonspor  Basketbol Kulübü'ne transfer yasağı getirdi.
 
TBF Yönetim Kurulu toplantısı sonrası internet sitesinden yapılan  açıklamada, Trabzonspor Basketbol Kulübü'nün 2013-2014 sezonu sözleşmeli sporcusu  Cevat Alper Özcan'ın sözleşmeden doğan haklarının ödenmemesi nedeniyle kulübe  transfer yasağı getirilmesi hususunda yaptığı başvurusunun Hukuk Kurulu mütalaasını da dikkate alarak uygun görüldüğü ve kulübe transfer yasağı  getirilmesine karar verildiği bildirildi.
 
Trabzonspor M.P. Başkanı Abiş Hopikoğlu, konu ile ilgili Haber61.net'e yaptığı açıklamada, "Bu genel bir uygulama değil. Oyuncunun parasını ödeyince yasak kalkacak. Bizde oyuncumuzla anlaşacağız. Menajerlerin biraz suistimal ettiği bir uygulama bu. Bütün kulüplerinde yaşadığı bir şey" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor