Trabzonspor'a bu ihanettir...

Haber61.NET - Özel Haber - Trabzonspor Pazartesi günü karşılaşacağı Fenerbahçe karşılaşması biletleri satışa çıkarıldığı günü satılığı bildirilmişti. Bazı taraftar ve gruplar kulüp kartlarıyla birlikte bilet satış noktasında bulunan biletleri satın alarak

Trabzonspor'a bu ihanettir...

Haber61.NET - Özel Haber - Trabzonspor Pazartesi günü karşılaşacağı Fenerbahçe karşılaşması biletleri satışa çıkarıldığı günü satılığı bildirilmişti. Bazı taraftar ve gruplar kulüp kartlarıyla birlikte bilet satış noktasında bulunan biletleri satın alarak karaborsada sattığı öğrenildi.

Facebook üzerinden bazı sosyal ağ sayfalarında 50 TL'lik biletleri 200 liraya satan uyanık taraftarlar derbiyi kâra çevirmek istiyor. Bu durum karşısında en fazla mağdur olan ise maç gitmek isteyen fakat satışa çıktığı anda itibaren 3 saatte satılan biletlerden alamayan taraftarlar.

Öte yandan edinilen bilgiye göre; Satışa sunulan biletlerin yüzde 65'nin karaborsa olarak satılmaya çalıştığı öğrenildi. Bazı Taraftar grupları ise üyelerine vermiş olduğu kombineleri tekrar satmak için kayıp diyerek yenisini çıkardığı öğrenildi.

Bir süre önce Trabzonspor Karaborsa bilet satışı nedeni ile e-bilet uygulamasına geçmişti. Fakat uygulamanın bu maçta uygulanıp uygulanmayacağı ise bilinmezken Trabzon Emniyetine bağlı spor büro ekipleri Karaborsa bilet satanlara yönelik çalışma başlattığı öğrenildi.

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ / Haber61.NET 

111.20140308144056.gif

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor