Trabzonspor'a bir gurbetçi daha!

Ligin ikinci yarısına güçlenerek girmek isteyen Trabzonspor’da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor.

Trabzonspor'a bir gurbetçi daha!

Haber61.net / Spor Servisi - Ligin ikinci yarısına güçlenerek girmek isteyen Trabzonspor’da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor.
 
Rusya’nın Spartak Moskova takımından Serdar Taşçı ve Almanya’nın Bayern München takımından Sinan Kurtla transfer görüşmelerini sürdüren bordo mavili kurmayların Hamburg takımında oynayan Tolcay Ciğerci ile görüşmelere başladığı iddia edildi.

Daha önce Trabzonspor'un gündemine gelen ve Hertha Berlin'de forma giyen Tolga Ciğerci'nin kardeşi olan Tolcay Ciğerci 19 yaşında ve orta sahada görev yapıyor.

Bu sezon Bundesliga da tek maç oynayan Tolcay, Hamburg ikinci takımında oynadığı 12 maçta 8 gol 6 asist yaptı.

Orta saha oyuncusu olmasına karşın attığı gollerle dikkat çeken gurbetçi oyuncu için Hamburg takımıyla pazarlıklara başlandığı öğrenilirken, bu hafta ya da önümüzdeki hafta bir yöneticinin Almanya’ya giderek oyuncuyla ve ailesiyle görüşmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor