Trabzonspor'a bereketli geldiler

Spor toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor'un Gençlerbirliği'ni Hüseyin Avni Aker stadında 4-1 mağlup etmesinin yankıları sürüyor. Öyle ki bu hızlı çıkış karikatürlere de yansıdı...Vahid Halilhodzic'in ardından takımın başına getirilen Ersun Yanal

Trabzonspor'a bereketli geldiler

Spor toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor'un Gençlerbirliği'ni Hüseyin Avni Aker stadında 4-1 mağlup etmesinin yankıları sürüyor. Öyle ki bu hızlı çıkış karikatürlere de yansıdı...

Vahid Halilhodzic'in ardından takımın başına getirilen Ersun Yanal ve onunla birlikte adeta yeniden doğan Cardozo'nun çizildiği karikatür büyük ilgi çekti.

Karikatürde denizin ortasında bir kayıkta çizilen Ersun Yanal ve Cardozo denizden balık ağı ile top yakalıyor. Taraftarlar tarafından çok beğenilen karikatür için Yanal ve Cardozo Trabzonspor'a "bereketli geldiler" yorumları yapıldı.

İŞTE O KARİKATÜR

10818703_854512814643200_2040679125_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler