Trabzonspor'a Belçikalı kaleci

Transferde hareketli saatler geçiren Trabzonspor bir taraftan da önümüzdeki sezon kadrosunu güçlendirmek için çaba harcıyor. Lig TV'deki Futbol Gündemi progmanına katılan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener bir transfer haberi verdi. Hollanda 2. Lig takımları

Trabzonspor'a Belçikalı kaleci

Transferde hareketli saatler geçiren Trabzonspor bir taraftan da önümüzdeki sezon kadrosunu güçlendirmek için çaba harcıyor.

Lig TV'deki Futbol Gündemi progmanına katılan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener bir transfer haberi verdi. Hollanda 2. Lig takımlarından Fuat Çapa'nın çalıştırdığı Maastricht takımının 21 yaşındaki Belçikalı kalecisi Ruud Boffin önümüzdeki sezon Trabzonspor forması giyecek.

Şener, Lig TV'ye verdiği açıklamada, "Boffin bizim oyuncumuz şu anda orada oynuyor. Önümüzdeki sezon kadromuzda olacak ama 1. kaleci mi olur, 2. kaleci mi olur onu bilemem." dedi.

5 Kasım 1987 doğumlu olan Boffin, Genk ve PSV kulüplerinin genç takımlarında oynarken, PSV'nin A takımında da forma giydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler