Trabzonspor'a başarı dilediler

Trabzon Birincisi olarak, Afyon'da yapılan Türkiye Şampiyonası yarı final müsabakalarına katılan ve buradan birinci olarak dönen Trabzon Spor Lisesi Bayan Futbol Takımı, 9-13 Mart tarihleri arasında Manisa'da yapalacak olan final müsabakaları öncesinde bo

Trabzonspor'a başarı dilediler

Trabzon Birincisi olarak, Afyon'da yapılan Türkiye Şampiyonası yarı final müsabakalarına katılan ve buradan birinci olarak dönen Trabzon Spor Lisesi Bayan Futbol Takımı, 9-13 Mart tarihleri arasında Manisa'da yapalacak olan final müsabakaları öncesinde bordo maviili takımın idmanını ziyaret ederek hem moral depoladılar hem de oyunculara Antalyaspor müsabakası öncesinde başarı dileklerinde bulundular.

 Trabzon Spor Lisesi Müdürü Ayhan Pala, Manisa'da 8 takım arasından şampiyonluğu kazanarak Trabzon'un adını en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler