Trabzonspor'a Avrupa'dan müjde!

EuroChallenge Final-Four’a ev sahipliği yapmak için FIBA’ya başvuruda bulunan Trabzonspor Yönetimi’ne olumlu dönüş yapıldı. Bu büyük organizasyon için resmi açıklamanın önümüzdeki hafta yapılması bekleniyor. Trabzonspor Medical Park Yönetimi geçtiğimiz gü

Trabzonspor'a Avrupa'dan müjde!
EuroChallenge Final-Four’a ev sahipliği yapmak için FIBA’ya başvuruda bulunan Trabzonspor Yönetimi’ne olumlu dönüş yapıldı. Bu büyük organizasyon için resmi açıklamanın önümüzdeki hafta yapılması bekleniyor.
 
Trabzonspor Medical Park Yönetimi geçtiğimiz günlerde sürpriz bir çıkış yaparak, Eurochallenge Final-Four’a ev sahipliği yapmak için başvuruda bulunmuştu. Karşılaşmaların oynanacağı salon olarak ise 7 bin 500 kapasiteli Hayri Gür’ü işaret eden Karadeniz ekibine olumlu yönde yanıt geldi. Bu kulvarda çıktığı 12 maçın 11’i kazanarak adını son 4’e yazdıran Bordo-Mavililer’e önümüzdeki hafta resmi açıklamanın yapılması bekleniyor. FIBA Avrupa Başkanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel’in de devreye girmesiyle birlikte, Trabzon halkının unutamayacağı bir organizasyonun yapılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Kulüp Başkanı Abiş Hopikoğlu’nun da ısrarlı tavırları, bu turnuvayı Trabzon’a getirmeye çok yaklaştırıyor.
 
Yarı final maçı 24 Nisan’da
Öte yandan Final-Four maçlarının tarihi netlik kazandı. Buna göre kupaya uzanacak olan kulüp 24-26 Nisan tarihlerinde oynanacak olan maçlar sonrasında belli olacak. İlk etapta 24 Nisan’da yarı final, 26’sında ise final müsabakası gerçekleşecek. Trabzonspor’un şu ana kadar sadece 1 rakibi belli oldu.Fransız temsilcisi Nanterre, Enel Basket’i her iki maçta da yenerek tur vizesini cebine indirdi. Diğer rakipler ise bugünkü Energia-Le Mans ve Frankfurt-Enisey karşılaşmalarının ardından netlik kazanacak. Galip gelen takımlar Final-Four’a kalacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler