Trabzonspor'a Avrupa onayı çıktı!

Trabzonspor FIBA tarafından Avrupa Kupalarına kabul edildi. Bunun üzerine Başkan Abiş Hopikoğlu açıklamalarda bulundu.İşte, Başkan Abiş Hopikoğlu'nun açıklamaları:"Beko Basketbol Ligi'nde mücadele ettiğimiz geçtiğimiz sezonki ilk yılımızda, özellikle ligi

Trabzonspor'a Avrupa onayı çıktı!

Trabzonspor FIBA tarafından Avrupa Kupalarına kabul edildi. Bunun üzerine Başkan Abiş Hopikoğlu açıklamalarda bulundu.

İşte, Başkan Abiş Hopikoğlu'nun açıklamaları:

"Beko Basketbol Ligi'nde mücadele ettiğimiz geçtiğimiz sezonki ilk yılımızda, özellikle ligin ikinci devresinde harika bir performans ortaya koyan takımımız, FIBA tarafından Eurochallenge'e dahil edilmiştir. Tekrar 1. lige yükseldiğimiz bu sezonda Avrupa Kupalarına katılarak büyük bir başarı ortaya koyan tüm takım oyuncularını, teknik heyetimizi ve büyük taraftarımızı tebrik ediyor, bu başarımızı camiamıza armağan ediyoruz.

Avrupa kupasına katılıyor olmamız, camiamıza olan sorumluluğumuzu bir kat daha artırmıştır. Tüm camiamız ve taraftarımız bilsin ki; Avrupa'da Trabzon'u en iyi şekilde temsil edecek takımı oluşturmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor