Trabzonspor'a Avni Aker müjdesi

Trabzonspor'un karşılaşmalarını oynadığı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın açılış ve kapanış törenleri nedeniyle bozulan zeminin, ligin başlayacağı tarihe kadar hazır hale getirileceği bildirildi. Zeminin bozulmasının ard

Trabzonspor'a Avni Aker müjdesi

Trabzonspor'un karşılaşmalarını oynadığı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın açılış ve kapanış törenleri nedeniyle bozulan zeminin, ligin başlayacağı tarihe kadar hazır hale getirileceği bildirildi.

Zeminin bozulmasının ardından başlayan bakım çalışmaları nedeniyle UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turundaki Benfica maçını İstanbul'da oynayan bordo-mavililer, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Athletic Bilbao maçını da yine bu kentte oynamak zorunda kalacak. 25 Ağustos'ta Athletic Bilbao ile yapacağı rövanş maçını Türk Telekom Arena Stadı'nda oynamak isteyen Karadeniz ekibi, 9 Eylül'de başlayacak lig maçlarını ise Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapabilecek.

Hüseyin Avni Aker Stat Müdürü Alparslan Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, statta 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın açılış ve kapanış törenleri nedeniyle çimlerin yarısının tamamen, diğer yarısının ise kısmen zarar gördüğünü belirtti.

Bu nedenle sahaya yeni çim ektiklerini ve zarar gören yerlerdeki çimlerin yeniden yeşermesi için bakım yaptıklarını kaydeden Özdemir, ''Kumlama, gübreleme ve kök havalandırma yaptık. Son olarak da sahayı ilaçladık. 1 aylık süreye daha ihtiyaç var. Ligin başlayacağı 10 Eylül'e kadar saha zemini hazır hale gelecek ve burada karşılaşmalar oynanabilecek'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor