Trabzonspor'a 4 oyuncu!

Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak isteyen Trabzonspor'un kapısını menajerler aşındırmaya devam ediyor.Bordo mavili yönetimin takımım başına Boşnak Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'i getimesinin ardından gözler yabancı futbolcu transfer

Trabzonspor'a 4 oyuncu!

Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak isteyen Trabzonspor'un kapısını menajerler aşındırmaya devam ediyor.

Bordo mavili yönetimin takımım başına Boşnak Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'i getimesinin ardından gözler yabancı futbolcu transferlerine çevrildi. Takımın yıllardır önemli sorunlarından biri olan forvet konusunda da kaliteli bir yabancı oyuncu almak isteyen Trabzonspor'u menajerler boş bırakmıyor.

Edinilen bilgiye göre, menajerlerin Trabzonspor'a önerdiği futbolcular arasında Belçika'da Cercle Brugge takımında forma giyen Nijeryalı oyuncu Michael Uchebo. 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu 127 maçta 21 gol 18 asistlik perfermans sergiledi. Oyuncunun piyasa değeri 700 bin Euro.

Bir diğer oyuncu ise Togo asıllı Fransız oyuncu Floyd Ama Ayite. Fransa'da Bordeaux takımında forma giyen 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu 35 karşılaşmada 6 gol 5 asistle oynadı. Oyuncunun piyasa değeri 1.5 milyon Euro.

Forvet mevkisi içinde oyuncu öneren menajerlerin ortaya attığı son isim Perulu oyuncu Paolo Guerrero. Brezilya'nın Corinthians takımında forma giyen 30 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 3.5 milyon Euro. Oyuncu oynadığı 50 karşılaşmada 20 gol 8 asistle oynadı.

Son olarak Trabzonspor ile daha öncede adı anılan Kaşımpaşaspor'un eski oyuncusu Kalu Uche yeniden önerildi. Kasımpaşa'dan sonra El-Jaish takımında forma giyen 31 yaşındaki santrafor 12 karşılaşmada 8 gol 1 asistlik performans sergiledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor