Trabzonspor zorlu maça hazır

Türkiye Basketbol Ligi 29. haftasında Banvit deplasmanında Play-off yolunda önemli bir maça çıkacak olan Trabzonspor Medical Park Trabzon'daki çalışmalarını tamamlayarak maçın oynanacağı Balıkesir'in Bandırma ilçesine gitti.Boşnak çalıştırıcı Nenad Markov

Trabzonspor zorlu maça hazır

Türkiye Basketbol Ligi 29. haftasında Banvit deplasmanında Play-off yolunda önemli bir maça çıkacak olan Trabzonspor Medical Park Trabzon'daki çalışmalarını tamamlayarak maçın oynanacağı Balıkesir'in Bandırma ilçesine gitti.

Boşnak çalıştırıcı Nenad Markovic, Muratbey Uşak Spor maçında alınan yüksek skorlu galibiyetin takıma olumlu yönde yansıdığını belirterek, "Banvit takımının gücünü biliyoruz fakat hedefimiz ligde ki son 2 maçtan da galibiyetle ayrılarak Play-off'a en üst sıralardan katılmak" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler