Trabzonspor zirveyi vermiyor

Kaptan, Hüseyin Çimşir, beklentilere cevap verecek güçte bir takım olduklarını söyledi. Teknik direktör Ersun Yanal ve yönetim, şampiyonluk için temkinli konuşurken, futbolcular ise kendilerine güveniyor. Ligin 5. haftasında elde edilen zirveyi bırakmak i

Trabzonspor zirveyi vermiyor
Kaptan, Hüseyin Çimşir, beklentilere cevap verecek güçte bir takım olduklarını söyledi.

Teknik direktör Ersun Yanal ve yönetim, şampiyonluk için temkinli konuşurken, futbolcular ise kendilerine güveniyor. Ligin 5. haftasında elde edilen zirveyi bırakmak istemeyen bordo - mavili futbolcular, kendi aralarında sık sık hedeflenen noktaya ulaşabileceklerini konuşuyor.

Kaptan Hüseyin Çimşiri ise, şampiyonluk söylemleri için henüz erken olduğunu belirterek, "Çok iyi bir kadromuz var. Beklentilerin yüksek olduğunun da farkındayız. Bu beklentilere en iyi şekilde cevap vermeye çalışıyoruz. Sezon sonunda Trabzonspor'u hakettiği yerlere çıkarmak için elimizden gelenden fazlasını yapacağız" diye konuştu.

Öte yandan geçtiğimiz hafta oynanan Antalyaspor maçı sonrası soyunma odasına inerek galibiyet primini iki katına çıkaran Başkan Sadri Şener'in, Konyaspor maçı priminde de bir düzenlemeye gidebileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler