Trabzonspor zirveyi ele geçirdi

Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında 3 maç oynanırken, Trabzonspor maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Bordo-mavililer, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda yaptıkları maçtan 4-0 gibi farklı bir sonuçla ayrılarak, puanını 20'ye yükseltti ve biri

Trabzonspor zirveyi ele geçirdi

Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında 3 maç oynanırken, Trabzonspor maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Bordo-mavililer, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda yaptıkları maçtan 4-0 gibi farklı bir sonuçla ayrılarak, puanını 20'ye yükseltti ve birinci sıraya yerleşti.

Fenerbahçe, geçen haftanın flaş takımı Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaştı. Sarı-lacivertliler 2 kez öne geçmelerine ve rakibinin 10 kişi kalmasına karşın sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Ligde geçen hafta Galatasaray karşısında 4-2'lik skorla sahadan galip ayrılan Eskişehirspor, Fenerbahçe'den de 1 puan almayı başardı.

Ligde bugün oynanan diğer bir maçta ise Konyaspor, başkent deplasmanında Hacettepe'ye son dakikalarda bulduğu golle 2-1 üstünlük sağladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor