Trabzonspor yönetiminde ince ayar

Trabzonspor M.P basketbol takımında Euro Challenge son 16 ilk karşılaşmasında Hayri Gür Spor Salonunda oynanan Antwerp Giants karşılaşmasının ardından Hayri Gür Spor Salonu koridorları karıştı.Karşılaşma sonunda A takım sorumluluğu görevinde bulunan yönet

Trabzonspor yönetiminde ince ayar

Trabzonspor M.P basketbol takımında Euro Challenge son 16 ilk karşılaşmasında Hayri Gür Spor Salonunda oynanan Antwerp Giants karşılaşmasının ardından Hayri Gür Spor Salonu koridorları karıştı.

Karşılaşma sonunda A takım sorumluluğu görevinde bulunan yönetici Hasan Aktaş ile Genel Menejer Nihat Mala’nın Birbirine girdikleri iddia edildi.Sert tartışmaların yaşandığı koridorlar da hakaretler hava da uçarken tartışma büyümeden Başkan Abiş Hopikoğlu ve bazı yöneticilerin araya girmesiyle ikili sakinleştirildi.

Yaşanan bu gelişmenin ardından İse Yönetici Hasan Aktaş’ın yönetimde ki yeri değiştirilirken Aktaş  A Takım Sorumluluğu görevinden alınarak Genel Sayman olarak görevine devam ettiği belirtildi.

Trabzonspor M.P A takım sorumluluğuna ise İbrahim Kul getirildi.Trabzonspor M.P Basketbol  yönetiminde yaşanan bu olay akıllara Nihat Mala’nın yönetimden daha üstün bir sıfatlamı görevlendirildiği sorunu getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler