Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Öztürk'ten anlamlı hediye

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Öztürk'ten Akpınar İlköğretim Okulu öğrencilerine anlamlı hediye.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Öztürk'ten anlamlı hediye

Trabzonspor'un değerli Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Öztürk, memleketi olan ve kalbi bağlarının kopmadığı köy okulu Akpınar İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilere unutulmaz bir sürpriz yaptı. Geleceğin yıldızlarını sevindirmek adına, onlara Trabzonspor'un simgesi olan bordo-mavili formaları hediye etti.

Bu anlamlı hediye, okulun öğrencileri arasında büyük bir coşku yarattı. Eğitim-öğretim hayatlarına devam eden minik öğrenciler, kendilerine verilen bu değerli armağanı giyerek büyük bir gurur ve mutluluk yaşadılar. Akpınar İlköğretim Okulu'nun tüm öğrencileri, bordo-mavili renklerle süslenmiş halde, yaşadıkları sevinci ve mutluluğu doyasıya ifade ettiler.

Coşkun Öztürk'ün bu jesti, sadece öğrencileri değil, okul yönetimi ve öğretmenleri tarafından da takdirle karşılandı. Trabzonspor'un renklerini taşıyan formalar, öğrencilere takım ruhu, birlik ve beraberlik gibi değerleri aşılamakla kalmayıp, onlara spora olan ilgiyi ve tutkuyu da teşvik ediyor.

Akpınar İlköğretim Okulu'nda yaşanan bu güzel olay, sporun ve sporcunun toplum üzerindeki olumlu etkilerinin bir örneği olarak gösterilebilir. Coşkun Öztürk'ün bu anlamlı hediyesi, hem Trabzonspor camiasında hem de genel olarak spor dünyasında örnek bir davranış olarak kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor