Trabzonspor yöneticisine şok!

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç bugün savcılıkta ifade verdi.Mehmet Tunç’un Trabzon’da savcılıkta ifade vermesinin nedeni ise Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü. Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür.Tarih 2 Nisan 2011 Trabzonspor-K

Trabzonspor yöneticisine şok!

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç bugün savcılıkta ifade verdi.
Mehmet Tunç’un Trabzon’da savcılıkta ifade vermesinin nedeni ise Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü. Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür.

Tarih 2 Nisan 2011 Trabzonspor-Konyaspor karşılaşması:

Trabzonspor yöneticisi Mehmet Tunç’un bugün savcılıkta ifade vermesine sebep olan olay Trabzon-Konyaspor karşılaşması öncesinde yaşananlarla ilgili.
2 Nisan 2011 tarihinde Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumunda oynanan ve 1-0 Trabzonspor’un galibiyetiyle sona eren müsabaka öncesi, Konyaspor yönetim kurulu üyeleri ellerinde protokol Tribün biletleri ve akreditasyonlarıyla Hüseyin Avni Aker Stadyumu’na giriş yapmak için Protokol Tribünü kapısına geldiklerinde Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli tarafından stadyuma alınmazlar.

Gerekçe ise Yönetim kurulu listesinin kendilerine bildirilmediğidir. Konyaspor yöneticileri Kongreden yeni çıktıklarını ve hemen akabinde Trabzon deplasmanına geldikleri için gerekli sürede yönetim kurulu listesini bildirme imkanları olmadığını anlatarak stadyuma giriş yapmak isterler. Bu istekleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli rafından olumsuz karşılanır ve Protokol kapısında bir ağız münakaşası yaşanır.

Trabzonspor Yöneticisinin Misafirperverlik örneği:
Konyaspor yöneticileri ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli arasında bu tartışmalar yaşanırken, Protokol kapısına gelen Trabzonspor Yöneticisi Mehmet Tunç Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevlilerine Misafirlere zorluk çıkarılmaması, biletleri ve akreditasyonları olan bu yöneticilerin giriş yapması için kolaylık gösterilmesini isteyerek misafirleri biletlerini ibraz ettirerek protokol tribününe alır.
Tüm bu yaşananlar kapıda Görevli Gençlik Spor Müdürlüğü personeli bir bayan tarafından Gençlik ve Spor Genel Müdürü Şerif Özgür’e aktartılır.

Şerif Özgür’den Trabzon Valiliği’ne şikayet:
Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür Trabzon Valiliğine yazdığı yazıda Trabzonspor Yöneticisi Mehmet Tunç’un Konyasporlu yöneticileri kapıda görevli olan Gençlik ve Spor Müdürlüğü Personelinin engellemelerine rağmen stadyuma aldığı yönünde şikayette bulunur.

Ve Trabzonspor Yöneticisi Savcılıkta:
Tüm bu gelişmelerin ardından Trabzon Valiliği bu dilekçeyi değerlendirerek yargıya taşır ve Trabzonspor Yöneticisi Mehmet Tunç gergin ortamın yaşandığı şu günlerde Trabzon’da yaşanan ve Trabzon Misafirperverliğinin gösterildiği bu olay ardından saatlerce savcılıkta ifade verir.

Haber61 olarak Trabzonspor’un ulusal basında gündem yaratacak bu traji komik olayı ilk sizlere biz duyurmak istedik.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor