Trabzonspor yöneticisi Coşkun Öztürk TSYD ile iftarda buluştu

Trabzonspor yöneticisi ve 1461 Soğuksuspor Kulübü Başkanı Coşkun Öztürk TSYD üyeleri ile buluştu.

Trabzonspor yöneticisi Coşkun Öztürk TSYD ile iftarda buluştu

Trabzonspor yöneticisi ve 1461 Soğuksspor Kulübü Başkanı Coşkun Öztürk, TSYD Trabzon Şubesi yönetim kurulu ile iftarda bir araya geldi.

Akpınar Restoran'da verilen yemekte, Öztürkler Yapı Denetim Yönetim Kurulu üyeleri ve 1461 Soğuksspor teknik heyeti de yer aldı.

Coşkun Öztürk, Trabzonspor'un özledikleri şampiyonluğuna artık gün saydıklarını belirterek, "Trabzonspor şehri hak ettiği şampiyonluğa inşallah bu hafta ulaşacak. Horonlarla, eğlenerek tüm şehir şampiyonluğu kutlayacağız." dedi.

Öztürk, bordo-mavili taraftarlara da mesaj göndererek, "Uzun zamandır beklediğimiz, özlediğimiz o büyük sevincimize gölge düşürmeyelim. Sevincimizi en güzel şekilde yaşamak için kimsenin üzülmesine sebep olmayalım. Mutluluğumuza silah sıkmayalım. Bize yakışacak şekilde sevinelim, sevincimizi birbirimize sarılarak, şarkılar söyleyerek, horon oynayarak kutlayalım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor