Trabzonspor yöneticileri neden çelişkili konuştu?

Türk futbolunda gelişmelerin tartışıldığı programda ilginç iddialar ortaya atıldı. Haber61 TV’de yayınlanan Spor Vizyon Programında Altuğ Atalay ve Sadi Karakaş yöneticilerin çelişkili  ifadelerle kulübün mali durumunu medyaya dökmesini yorumladı.    Trab

Trabzonspor yöneticileri neden çelişkili konuştu?
Türk futbolunda gelişmelerin tartışıldığı programda ilginç iddialar ortaya atıldı. Haber61 TV’de yayınlanan Spor Vizyon Programında Altuğ Atalay ve Sadi Karakaş yöneticilerin çelişkili  ifadelerle kulübün mali durumunu medyaya dökmesini yorumladı. 
 
Trabzonspor’un Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih’in, “Ödemelerde aksama yaşanmıyor” sözleri ile Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney’in, “Başkanımız para konusunda sıkıntı yaşıyor” sözlerini masaya yatıran yorumcular, ilginç iddialarda bulundu.
 
Altuğ Atalay, “Yöneticiler bir biri ile ters düşüyor. Kulübün mali durumu iyiyse ve bunu medyada söylüyorsan parasını alamayan oyuncular bunu nasıl değerlendirir? Gerçekten merak ediyorum” dedi.
 
Sadi Karakaş da, “Oyunculara senetler veriliyor. Ben gözlerimle gördüm. Bunu açıklasınlar. Ödenmeyenler var. Mali konuda sorun var ve bunu saklıyorlar diye düşünüyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor