Trabzonspor Yalnız Yürümez

Sezona yaptığı flaş transferlerle giren ve arka arkaya aldığı başarılı sonuçlarla ligin liderliğini ele geçiren Trabzonspor  ne yazık ki 5.haftadan sonra aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını üzdü.Ligde Galatasaray'a evinde yenilerek lig liderliğini Beşik

Trabzonspor Yalnız Yürümez

Sezona yaptığı flaş transferlerle giren ve arka arkaya aldığı başarılı sonuçlarla ligin liderliğini ele geçiren Trabzonspor  ne yazık ki 5.haftadan sonra aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını üzdü.

Ligde Galatasaray'a evinde yenilerek lig liderliğini Beşiktaş'a kaptıran bordo mavililer  geçtiğimiz hafta sonu rakibinin puan kaybetmesiyle yeniden lider olma şansı yakalarken Avni Aker'de Gaziantep beraberliği bu şansı kaçırmasına neden oldu.

 

KUPAYA İYİ BAŞLAMADI

Lig'de evinde Gaziantepspor ile 1-1 berabere kalarak yeniden lig lideri olma şansını kaçıran bordo mavililer kupada da deplasmanda Gaziantepspor'a 3-1 mağlup olarak kötü bir başlangıç yaptı. Kupada ilk ikiye kalma şansın azalsa bile umudu devam eden Trabzonspor. Hafta sonu Olimpiyat stadında lig maçında İstanbul BŞ. Bld ile karşı karşıya gelecek.

 

Lig lideri Beşiktaş'ın ardından 1 puan fark 17 puan ile ikinci durumda bulunan Trabzonspor'un İstanbul Büyükşehir Deplesmanında en büyük silahı Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nu dolduracak 50 bini aşkın taraftarı olacak.

 

TARAFTAR GÖREVE

Sezon başında 17 bin kombine bilet alarak  takımına sahip çıkan  Trabzonspor taraftarları  bu kötü gününde takımlarını yalnız bırakmayarak destek olacaklar. İstanbul Atatürk olimpiyat stadında oynanacak olan karşılaşma öncesi İstanbul'a yakın çevre  illerden de taraftarların maça ilgi göstermesi bekleniyor.

 

BU STADYUMU SADECE TRABZONSPOR TARAFTARI DOLDURUR

 

Milyonlarca taraftarı olduğunu iddia eden İstanbul takımlarının bile dolduramadığı stadı Trabzonspor taraftarları daha önce oynanan bir çok maçta doldurarak ta Türkiye'ye örnek olmuştu. Trabzonspor un sadece 1 puan farkla 2.sırada bulunduğu Lig zirvesine yeniden dönebilmesi için bu  kötü günde taraftarınında her zamankinden çok yanında olması gerekiyor. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'n da ki rekorunu daha da arttırması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor