Trabzonspor yağmurda çalıştı

Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını yağmur altında yaptığı çalışma ile sürdürdü.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan çalışmaya, milli takı

Trabzonspor yağmurda çalıştı

Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını yağmur altında yaptığı çalışma ile sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan çalışmaya, milli takımlarda bulunan Gökhan Ünal, Song, Cale ve Onur katılmadı. Sakatlığı bulunan Ferhat Çökmüş ise salonda çalıştı. Oyuncularına önce koordinasyon çalışması yaptıran Yanal, takımına kondisyon depolarken, daha sonra yarı sahada çift kale maç yaptırdı. Dizlik takmayan oyuncularından dizlik takmasını isteyen Yanal, takımın istekli ve arzulu olmasından bir hayli memnun olduğu gözlendi.

Trabzonspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor