Trabzonspor Volkan'ı ne kadara verdi?

Trabzonspor, Bursaspor ile 4.5 yıllığına anlaşan Volkan Şen’in bonservis bedeli için yeşil-beyazlı kulüpten 1 milyon 250 bin Euro alacak.Bordo – mavili takımda sezonda başında yaşadığı bazı sorunlar nedeniyle kadro dışı bırakılan Volkan, geçtiğimiz günler

Trabzonspor Volkan'ı ne kadara verdi?

Trabzonspor, Bursaspor ile 4.5 yıllığına anlaşan Volkan Şen’in bonservis bedeli için yeşil-beyazlı kulüpten 1 milyon 250 bin Euro alacak.

Bordo – mavili takımda sezonda başında yaşadığı bazı sorunlar nedeniyle kadro dışı bırakılan Volkan, geçtiğimiz günlerde Trabzona gelerek takım arkadaşları ve kulüp çalışanları ile vedalaştı.

Volkan transferin gerçekleşmesinin ardından yaptığı açıklamada oldukça heyecanlı ve mutlu olduğunu belirtti. Bursaspor formasıyla önemli başarılar, büyük mutluluklar yaşadığını ifade eden Şen, "Geldiğim için çok mutluyum. İnşallah aynı başarıları, şampiyonlukları yeniden yaşarız" dedi.
 
Trabzonspor"da yaşadığı sıkıntıların hatırlatılması üzerine Şen, "Sizler de yaşananları biliyorsunuz. Trabzon"da çok güzel bir 2,5 yıl geçirdim ama Bursaspor, benim futbola başladığım, adımı duyurduğum ve ilk transferimi gerçekleştirdiğim kulüp. Burada olmaktan mutluyum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler