Trabzonspor Volkan için devrede

 Fenerbahçe'nin PFDK'ya sevk edilen kalecisi Volkan Demirel'in Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Asbaşkanı Yakup Arslan'a "o.ç." dediği iddia edilirken, bordo-mavili camiadan tecrübeli kalecinin daha ağır küfürler ettiği iddiası geldi.Fenerbahç

Trabzonspor Volkan için devrede

 Fenerbahçe'nin PFDK'ya sevk edilen kalecisi Volkan Demirel'in Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Asbaşkanı Yakup Arslan'a "o.ç." dediği iddia edilirken, bordo-mavili camiadan tecrübeli kalecinin daha ağır küfürler ettiği iddiası geldi.

Fenerbahçe'nin Tahkim Kurulu'nda duruşmalı savumna isteğine karşılık bordo-mavililerin de aynı istekte bulunacakları, kendilerinin de bu duruşmaya,Volkan'ın küfürlerini duyan  Özer Hurmacı ve diğer bordo-mavili yetkilileri tanık olarak sokmak için hazırlandıkları bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor