Trabzonspor' un Akyazı' sı

Yönetimden Akyazı hamlesi:Yönetim kurulu Akyazıda Trabzonspora tahsis edilen 105 dönümlük araziyi 155 dönüme çıkarmak için çalışma başlattı.Akyazıda Tesis yapımı için dolgu çalışmaları sürüyor.Akyazıda doldurulması planlanan 600 dönümlük alan 900 dönüme ç

Trabzonspor' un Akyazı' sı

Yönetimden Akyazı hamlesi:

Yönetim kurulu Akyazıda Trabzonspora tahsis edilen 105 dönümlük araziyi 155 dönüme çıkarmak için çalışma başlattı.

Akyazıda Tesis yapımı için dolgu çalışmaları sürüyor.Akyazıda doldurulması planlanan 600 dönümlük alan 900 dönüme çıkarıldı.Toki tarafından dolgu işlemi sürdüren Akyazıda Trabzonspor yönetimi Borda Mavilli ekibe tahsiz edilen arazinin 155 dönüme çıkarmak için Toki ile pazarlık masasına oturması planlanıyor.

TESİSLER AKYAZIYA TAŞINACAK…

Devlet Hava Meydanları işletmesi 2. Pist yapımı için büyük bölümünü istimlak ettiği mevcut Mehmet Ali Yılmaz Tesislerini Akyazıya taşımayı planlayan Bordo Mavili Yönetim Akyazı da tahsis edilen arazinin 105 dönümden 155 dönüme çıkarmak için çalışma başlatma kararı aldı.

TOKİ İLE PAZARLIK MASASINA OTURACAK…

Devlet Hava Meydanları 2. Pist için Mehmet Ali Yılmaz tesislerinin büyük bölümünü istimlak edecek. Yönetim kalan kısım için Toki ile pazarlık masasına oturmayı planlıyor.Kalan kısmı Toki ye devrederek Akyazı da ki 105 dönümlük arazinin 155 dönüme çıkarılmasını istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler