Trabzonspor umuda uçtu

Trabzonspor cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Ankaraspor maçı için bu sabah saatlerinde Ankara'ya hareket etti. Pegasus Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla bu sabah 10.30'da Ankara'ya giden Bordo –Mavililer  15.30'da basına ve taraftara kapalı olarak

Trabzonspor umuda uçtu

Trabzonspor cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Ankaraspor maçı için bu sabah saatlerinde Ankara'ya hareket etti.

 

Pegasus Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla bu sabah 10.30'da Ankara'ya giden Bordo –Mavililer  15.30'da basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyecek.Trabzonspor'da sarı kart cezalısı Çağdaş ve Yatara'nın yanı sıra sakatlığı süren Serkan Balcı Ankaraspor maçında forma giymeyecekler. Fransada bulunan teknik direktör Ersun Yanal ise kafileye Ankara'da katılacak.

 

MUHTEMEL 11

 

Tolga Zengin, Jabi,Tayfun, Tolga Seyhan, Mustafa Keçeli,Hüseyin, Ferhat,Ayman, Muawwad, Barış, Umut

 

Ankaraspor'la 8. randevu

Turkcell Süper Ligi'nin 28. haftasında Trabzonspor tarihinde  ile Ankaraspor yarın 8. kez karşı karşıya gelecek.Bugüne dek iki takım arasında yapılan 7 maçta, galibiyetlerde Bordo-Mavililerin 3'e 2 üstünlüğü bulunuyor. 2 karşılaşmada beraberlikle sona erdi. Trabzonspor bu güne kadar Ankaraspor ile oynadığı 7 maçta rakip filelere 13 gol atarken, kalesinde 9 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor