Trabzonspor Uğur'la anlaştı ama...

Trabzonspor devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek adına çalışmalarını sürdürüyor.Bordo mavili ekip teknik direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda devam ettiği çalışmalarda ilk hedef olarak Akhisar’ın stoperi Uğur Demirok’u kadroya kat

Trabzonspor Uğur'la anlaştı ama...

Trabzonspor devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek adına çalışmalarını sürdürüyor.

Bordo mavili ekip teknik direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda devam ettiği çalışmalarda ilk hedef olarak Akhisar’ın stoperi Uğur Demirok’u kadroya katmanın hesaplarını yapıyor.

Haber61 Spor Servisinin edindiği bilgiye göre; Trabzonspor’lu yöneticilerin futbolcu ve menajeriyle görüşerek  prensip  anlaşmasına vardı. Bordo mavili ekibin bu transferi Mustafa Yumlu takasıyla bitirmek istemesine Akhisar cephesinden olumlu cevap gelse de Mustafa’nın bu transfere yanaşmadığı öğrenildi. Takas formülünde çıkan bu sorun üzerine bordo mavililerin Akhisar’a sunacağı yeni teklif için formül arayışına başladığı belirtildi.

Özel haber: Tuncay Lakot/ Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor