Trabzonspor UEFA sınıfını geçti

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Trabzonspor maçlarından sorumlu olan UEFA ekibi, Trabzon’dan ayrılmadan önce Trabzonspor kulübü adına organizasyonda yer alan yetkililerle bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.UEFA kanadından Stadyum Direktörü Bertrand Paquett

Trabzonspor UEFA sınıfını geçti

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Trabzonspor maçlarından sorumlu olan UEFA ekibi, Trabzon’dan ayrılmadan önce Trabzonspor kulübü adına organizasyonda yer alan yetkililerle bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

UEFA kanadından Stadyum Direktörü Bertrand Paquette, UEFA Medya Sorumlusu Kjell Borgersen, T.E.A.M. Stadyum Yöneticisi Paolo Strada ve Stadyum Koordinatörü Markus Krienbühl’un hazır bulunduğu toplantıya Trabzonspor kulübü adına İdari Genel Sekreter Metin Kazancıoğlu, Kurumsal İletişim Direktörü Altuğ Atalay, Profesyonel İşler Sorumlusu Aysun Karahasan, Stadyum Müdürü Alpaslan Özdemir, Güvenlik Sorumlusu Faruk Düzenli, Bilet ve Akreditasyon Sorumlusu Hüseyin Davulcuoğlu, Satın Alma Sorumlusu Alaattin Ölmez ve Özel Güvenlik Sorumlusu Selçuk Macit katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Bertrand Paquette H.Avni Aker Stadı’nda oynanan 3 maçın da UEFA Şampiyonlar Ligi kriterleri açısından organizasyon anlamında son derece başarı geçtiğinin altını çizerek teşekkür etti.

Paquette, Hüseyin Avni Aker Stadı’nı incelemek adına Trabzon’a geldikleri ilk günün ardından son derece özverili bir çalışma performansıyla köklü değişiklikler yapıldığını belirterek duyulan memnuniyeti dile getirdi.

Ayrıca heyet grup aşamalarının geçilmesinin ardından önümüzdeki turlarda oynanacak müsabakalar için gerekli olan kriterlerle ilgili hazırladıkları dosyayı da görevlilere bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler