Trabzonspor Türk Ronaldinho'yu istemedi mi?

A Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim, 12 yaşındaki Ferhat Çoğalan'ı yakın takibe aldı.

Trabzonspor Türk Ronaldinho'yu istemedi mi?

A Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim, 12 yaşındaki Ferhat Çoğalan'ı yakın takibe aldı.

Bu sene 9. kez düzenlenen Uluslararası Minikler Şampiyonası finalinde Atletico Madrid'e attığı iki gol ile takımı Valencia'nın elde ettiği şampiyonlukta kilit rol oynayarak bir anda dünya futbol vitrinine çıkan minik Ferhat, aynı zamanda dünya devlerini de peşine taktı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in özellikle kazanmak istediği minik yıldız oyuncunun babası yaptığı açıklamada "Şu anlık geleceği açısında İspanya milli takımını istiyor ancak ilerleyen yaşlarda Türk Milli takımını seçecektir" diyerek adeta yeşil ışık yaktı.

En büyük hayalinin Türk Milli Takımı forması giymek olduğunu kendisi de belirten 12 yaşındaki Ferhat Çoğalan, 10 numara mevkisinde görev yapıyor. Minik yıldız, top kontrolü, ani dönüşleri ve isabetli şutlarıyla Brezilyalı yaşayan efsane Ronaldinho'ya benzetiliyor.

Avrupa futbolunun gelecek vaad eden yıldız adayları arasında gösterilen Ferhat Çoğalan'ın Valencia ile devam sözleşmesi kapsamındaki serbest kalma bedeli 8 milyon avro iken, transfer için sırada bekleyen Avrupa devlerinin 13 milyon avro civarında rakamları gözden çıkardığı kaydediliyor.

TRABZON VE GALATASARAY HİKAYELERİ...

Genç yaşı ve sahip olduğu dikkat çekici yetenekleri ile bir anda futbol dünyasının gündemine oturan 12 yaşındaki yıldız adayı için bir hayli ilginç transfer iddiaları da ortaya atılıyor. Valencia'ya transfer olmadan önce Galatasaray'ın da listesinde olduğu belirtilen Ferhat'ın, 9 yaşında iken Trabzonspor'a önerildiği ancak "bizden bunda çok var" yanıtı ile geri çevrildiği iddiaları en dikkat çekici olanlar...

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan baba Sedat Çoğalan ise "Benim oğlum Trabzonludur. Hayırlısı ile bir gün inşallah orada oynar. Trabzonspor bizim gururumuz. Allah nasip ederse bir gün orada oynar ve bizi gururlandırır" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler