Trabzonspor T.Telekom'a yenildi

Trabzonspor Basket, Ankara'da devam eden Rüştü Yüce Turnuvasının ikinci gününde Türk Telekom'a 65-89 mağlup oldu.Ankara spor salonunda Saat: 17:00'de başlayan Trabzonspor-Türk Telekom karşılaşmasını Trabzonspor 65-89 kaybederek turnuvanın ikinci gününü ma

Trabzonspor T.Telekom'a yenildi

Trabzonspor Basket, Ankara'da devam eden Rüştü Yüce Turnuvasının ikinci gününde Türk Telekom'a 65-89 mağlup oldu.

Ankara spor salonunda Saat: 17:00'de başlayan Trabzonspor-Türk Telekom karşılaşmasını Trabzonspor 65-89 kaybederek turnuvanın ikinci gününü mağlubiyetle kapatmış oldu.

Karşılaşmanın en skorer oyuncusu 17 sayıyla Telekom'dan Bekir Yarargüme ve Mehmet Okur olurken, Trabzonspor'dan ise; Randle 16 sayı 3 ribaunt 1 asistle sahanın en skorer oyuncusu oldu.

Trabzonspor'dan genç guard Kaan Üner 15 sayı 2 asistle takımına oldukça iyi katkı verirken, ilerisi için de umut vermiş oldu.

Ayrıca yeni transfer Gibson ise dünkü 15 sayılık katkısının yanına bugün de 15 sayı 2 asist ve 2 ribauntla katkı vererek yerinde bir transfer olduğunun mesajını verdi.

Oğuzhan Turhan, İsmet Alkan ve Erkan İnan'ın süre almadığı karşılaşmada, oldukça iyi süreler alan Serhat Büker, Oktay Yılmaz, Levent Bilgin, Polat Kaya ve Kerem Özkan gibi yerlilerin toplamda 16 sayıda kalmaları oldukça düşündürücüydü.

Ribaunt ve Asist oranlarını incelediğimizde; Türk Telekom Trabzonspor Basket'e ribauntlarda 29-40, asistlerde ise 24-10 gibi bir üstünlük kurduğunu görüyoruz.

Trabzonspor Basket, Rüştü Yüce Turnuvası'nın son gününde yarın Saat: 17:00'de Ankara Spor Salonu'nda Hacettepe ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor