Trabzonspor transferi kapattı

06 Ocak 2015 salı günü başlayan ve 28 gün süren 2014-2015 sezonu ara transfer dönemi 02 Şubat 2015 günü (bugün) itibari ile sona ererken Trabzonspor'da transfer defterini kapattı.Takımlar bu transfer döneminde bir çok transfer yaparak kadrolarını güçlendi

Trabzonspor transferi kapattı

06 Ocak 2015 salı günü başlayan ve 28 gün süren 2014-2015 sezonu ara transfer dönemi 02 Şubat 2015 günü (bugün) itibari ile sona ererken Trabzonspor'da transfer defterini kapattı.

Takımlar bu transfer döneminde bir çok transfer yaparak kadrolarını güçlendirmeye ve şampiyonluk yarışında bir adım öne geçmeye çalıştılar.

TRABZONSPOR KİMLERİ ALDI?

Trabzonspor bu transfer döneminde teknik direktör Ersun Yanal'ın verdiği liste doğrultusunda bazı transferler yaptı. Kaptan Onur'un sakatlanmasının ardından takımın en çok sorun yaşayan bölgesi olan kaleye Kayserispor'dan Hakan Arıkan'ı alan bordo mavililer, defans hattını ise Akhisar Belediyespor'dan Uğur Demirok'u transfer ederek güçlendirdi.

ERKAN TRANSFERİ ÇOK KONUŞULDU

Orta sahaya transfer yapmak için çalışmalara başlayan Trabzonspor, Ersun Yanal'ın Eskişehirspor'dan öğrencisi Erkan Zengin'i transfer etmek istedi. Ancak bu transfer başka takımların araya girmesi ve medyada çıkan bazı haberler yüzünden Türkiye gündemine oturdu. Daha sonra ise Trabzonspor bu transferi bitirerek Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yapılan törenle imzayı attırdı.

SON DAKİKA BOMBASI

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor ara transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala bir oyuncu daha transfer etti. Bordo mavililer Eskişehirspor'dan Aytaç Kara ile anlaşma sağladı ve bu transferi borsaya bildirdi. 

KİMLER GİTTİ?

Trabzonspor yaptığı transferlerin yanısıra bazı oyuncular ile de yollarını ayırdı. Sezon başında kadroya dahil edilen Yunan oyuncu Avraam Papadopulos'u Çin'e gönderen Trabzonspor, kadro dışı olan Emre Güral'ı ise Eskişehirspor'a verdi. 

Kadro dışı olan bir diğer oyuncu Mustafa Yumlu'yu Eskişehirspor'a ve sezon başında Elazığspor'dan alınarak kadroya katılan Serdar Gürler ise Kayseri Erciyesspor'a kiralık olarak gönderildi.   

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor